info @ olmiusluge.hr

prodaja @ olmiusluge.hr

Blog Post

Novi modeli i boje Kanji skosavica u 2015.

Japanski proizvođač skosavica, jiggova i varalica, Kanji International ponovno nas je obradovao novitetima za nadolazeću sezonu lignjolova.
Radi se o ukupno 5 novih atraktivnih dekora od kojih bismo istaknuli #SH 04 SUGI ORANGE GOLD-RED GLOW, kod kojeg tijelo svijetli crvenim tonom prilikom obasjavanja izvorom svjetlosti.
Dekori #SH 05, SH 06 i SH 08 imaju posebnu svjetlucavu tkaninu koja vjerno imitira riblje ljuske čak i pri minimalnom izvoru svjetlosti.
#SH 02 nešto je slabije reflektirajuće tkanine, sa glow elementima na strateškim mjestima, kao i kod svih Pro Spec modela.

 

Kanji Prospec

*Svi novi modeli dolaze u veličinama 2.5. i 3.0.D

Kanji Clicks ima odličnu završnu obradu tijela i tkanine, dva reda vrlo oštrih krunica i nešto širu hidrodinamičnu konstrukciju, te šire olovo radi kojeg ovaj model nešto sporije tone. Idealan za lov i pretraživanje plićih terena sa slabijim kurentom, a dostupan je u veličinama 2.0., 2.5., 3.0. i 3.5.
Kanj ProSpec model ima nešto uže tijelo nego Clicks serija. Savršeno izbalansirana, svojim „naoštrenim“ olovom vrlo brzo „siječe“ kroz more dopuštajući skosavici da nešto brže tone. Idealna za sve vrste terena sa jačim morskim strujama. Pro Spec se može koristiti i iz čamca, pa će u slobodnom padu vrlo brzo pronaći sloj mora gdje se lignje trenutno nalaze. Krunice zaštićene gumom u dvije veličine su vrlo oštre te kače i prilikom najmanjeg dodira krakova. Pro Spec ima vrlo kvalitetnu tkaninu i finu završnu obradu, a dolazi u širokoj paleti lovnih dekora te u dvije veličine – klasičnoj 2.5 i 3.0.D.

Ukupna ponuda dostupnih Kanji skosavica u 2015 godini na našem tržištu je preko 130 različitih dekora, veličina i modela, te ih možete naručiti ovdje. Sve u svemu, za svakog lignjolovca i sipolovca ponešto, bez obzira na kojem djelu naše obale ili otoka lovio.

 

Preuzeto sa: http://ribolovnipriborolivari.blogspot.com/

Odgovori

Related Posts

Casted – novi brend u ponudi

Poštovani, obavještavamo Vas da nam je novi brend Casted od nedavno u ponudi. Štapovi

Detektor ugljičnog monoksida (CO) Honeywell

U ponudi Honeywellov detektor ugljičnog monoksida. Budite sigurni prilikom boravka u vašim šatorima, brodicama, vikendicama tijekom dnevnih

Okuma varalice

Novo u ponudi Okuma brenda je program varalica za morski i slatkovodni ribolov. 13 različitih modela 12

Casted – Torbe za štapove

Nove. vodoodbojne , troslojne podstavljene torbe za štapove u tamno zelenoj boji, robne marke _Casted Za

NOVO – Casted Sklopivi Rod Pod

Novi sklopivi nosač za  3 štapa od aluminija robne marke- Casted. Glavni okvir i noge

Okuma Early Intro 2020

Na raspolaganju je dio Okuma noviteta za iduću godinu. Štapovi , role, kliješta, sunčane

Okuma Helios SX najbolji štap na EFTTEXu 2018

Na međunarodnom sajmu ribolovne opreme – EFTTEX koji se održao u Amsterdamu 28.-30.06.2018. , Okuma

MAKAIRA SPINNING ROLE – PRVI PUT U PONUDI

Okuma Makaira Spin Role Izrađene prema strogim zahtjevima svjetskih ribolovaca na tune, velikih gofova, sabljarki